Plantebistand

Trenger du hjelp til planlegging, design, jorddekking, gjødsling, beskjæring, utplanting av planter og/eller innpoding av sopp, så kan vi bistå. Vi hjelper med stort og smått. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

Vi har nå også gratis utkjøring av varer til hele Tønsberg og Færder ved bestilling av varer for over 1000 kroner. For resten av Oslofjordområdet har vi gratis utkjøring ved bestilling av varer for over 2500 kroner.


Har du en liten jordflekk du gjerne skulle hatt beplantet ved hus eller hytte...

... med et vedlikeholdsfritt staudebed...

... noen bærbusker...

... eller med spiselige prydbusker...

... søker du ekspertise på hvorfor epleavlingene uteblir selv om trærne blomstrer hvert år...

... enten du ønsker en full forvandling...

... gjenoppliving av en gammel frukthage...

... eller hjelp til å ta den helt ut...

... med større skoghager eller permanente mathager med jordekkende planter plantet i organisk jordekke, eller "planlagt ugress". Vi har Norges beste utvalg av nøttebusker og nøttetrær. Utvalget finner du i planteshopen.

Klumpformende stauder kombinert med løpende stauder er en nøkkel til å få det planlagte ugresset til å vare

Shiitake kan dyrkes utendørs både på tømmer og stubber av eik og mange andre løvtreslag. Vi har også andre norske gourmetsopper som kan brukes til nedbryting av stubber i hagen. Prosessen går over mange år med store flush av sopp til matkonsum hvert år.

... vi har ekspertise innen bruk av mykorrhiza, nitrogenfiksering og innen en stor bredde av fagfelt som gjør at også du kan lykkes med din hageflekk. Ta kontakt på veksthus@efferus.no så får du raskt et tilbud om befaring.